'Laurent Ciman op weg naar deze Belgische topclub'

'Laurent Ciman op weg naar deze Belgische topclub'
Woensdag 26 december 2018 - 07:07   I   door Redactie

Dijon FCO en Laurent Ciman (33) hebben na nauwelijks zes maanden een einde gemaakt aan hun samenwerking. De ervaren verdediger is een vrij man en kan nu dus gaan en staan waar hij wil.

Verschillende media gaan er al van uit dat Ciman zal terugkeren naar het Canadese Montréal, waar hij een geweldige periode kende en erg geliefd was bij club en supporters. Bovendien werd ook Nina, het autistische dochtertje van Ciman, er uitstekend verzorgd.

Volgens RTBF is het evenwel nog niet zeker dat Ciman terugkeert naar de Major League Soccer. Het Franstalige medium linkt de verdediger ook aan een terugkeer naar België. Eerder speelde Ciman in ons land al voor Sporting Charleroi, Club Brugge, KV Kortrijk en Standard.  

Update 26/12 - 7:07

Anderlecht zou geïnteresseerd zijn in Ciman. Paars-wit is momenteel op zoek naar een ervaren verdediger en de 33-jarige Ciman zou in het plaatje passen. Of hij effectief in Brussel zal belanden, is nog niet duidelijk. Ook een terugkeer naar Montréal is een optie.

Poll: Kan Ciman nog mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  KV Kortrijk  I  Sporting Charleroi  I  Dijon  I  Montréal  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024