Nieuwe club Vanhaezebrouck bekend? "Het is ideaal voor hem"

Nieuwe club Vanhaezebrouck bekend?
Dinsdag 25 december 2018 - 14:19   I   door Redactie

Jan Mulder blikt in zijn column in Humo nog eens terug op het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. De coach kreeg 1,5 miljoen euro ontslagvergoeding mee van Anderlecht.

"Ik begin steeds meer respect te krijgen voor de manier waarop Hein Vanhaezebrouck is omgegaan met zijn schamele 1,5 miljoen en vooral met de moeilijke werkomstandigheden bij Anderlecht. De club verraste hem met een assistent (Pär Zetterberg) waarom hij niet had gevraagd, met een arts van KV Oostende (Chris Goossens) in de kleedkamer om voorzitter Coucke op de hoogte te houden van de ontwikkelingen daar, en met een aankoopbeleid waarvan de ambitie niet afstraalde", alduys Mulder.

"De hoofdcoach gaf geen kik en ging onverdroten voort met jeugdige talenten een kans te geven. Welke volgende halte zal Vanhaezebrouck kiezen? Feyenoord? Real Madrid? Maakt Hein kans? In de voetbalwereld is ontslag allang geen afgang meer. Ik zou Feyenoord nemen, een club die op de kleintjes moet passen en ook ten hoogste 1,5 miljoen aan ontslagpremie ter beschikking heeft."

De kans is groot dat Giovanni van Bronckhorst, de huidige coach van Feyenoord, na dit seizoen afzwaait bij de Rotterdammers. Een gek idee is het dus zeker niet van Mulder.

Poll: Zou Feyenoord een mooie club zijn voor Hein?

TAGS  I  Feyenoord  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024