"Enkel op die voorwaarde zal Hazard in de winter naar Real verhuizen"

Dinsdag 25 december 2018 - 20:49   I   door Redactie

Volgens Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth is er geen sprake van een vertrek van Eden Hazard. Chelsea ziet het niet zitten om de Rode Duivel nu te laten gaan. Hazard staat nadrukkelijk in de belangstelling van Real Madrid.

Hazard heeft er geen geheim van gemaakt dat hij een transfer naar Real Madrid wel ziet zitten. Hij heeft zijn in 2020 aflopende contract ook nog niet verlengd.

Toch wil Chelsea hem in de winter niet verkopen. "Dat zie ik absoluut niet gebeuren. Het al dan niet verkopen van Hazard kan voor Chelsea het verschil zijn tussen het halen van de top 4 of niet", zegt journalist Sheth in de Daily Star.

Belachelijk veel geld

Hazard zou het ook niet erg vinden om nog bij Chelsea te blijven. "Hazard liet al meermaals van zich horen. En hoewel hij telkens vertelde dat het een droom is om voor Real Madrid te spelen, benadrukte hij ook altijd hoe gelukkig hij is bij Chelsea. Tenzij Real Madrid een belachelijke hoeveelheid cash op tafel gooit, zie ik geen enkele manier waarop Chelsea hem in de winter zal laten gaan."

Poll: Hoop jij dat Hazard in de winter al naar Real verhuist?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024