'Anderlecht botst op één gigantisch probleem om Cocu aan te trekken'

'Anderlecht botst op één gigantisch probleem om Cocu aan te trekken'
Woensdag 26 december 2018 - 12:29   I   door Redactie

Phillip Cocu ligt momenteel in polepositie om de nieuwe trainer van RSC Anderlecht te worden. Marc Coucke, Michael Verschueren én Frank Arnesen zijn het erover eens dat de Nederlander de uitverkorene is om paars-wit te coachen. Al is het maar de vraag of Cocu er ook zo over denkt.

Volgens de Franstalige krant La Capitale is het immers nog lang niet zeker dat Cocu effectief de nieuwe oefenmeester van Anderlecht zal worden. Tijdens de eerste gesprekken tussen de verschillende partijen zouden ze bij paars-wit op één gigantisch probleem zijn gebotst.

Cocu is immers niet gehaast om in te gaan op een voorstel van Anderlecht omdat hij momenteel nog kan genieten van zijn ontslagvergoeding bij Fenerbahçe. Eens hij elders aan de slag gaat, vervalt de vergoeding die de Turken hem moeten betalen.

Coucke moet met beter voorstel op de proppen komen

En laat daar nu net het schoentje knellen. Het voorstel dat Anderlecht Cocu deed, komt nog niet eens in de buurt van het bedrag dat Fenerbahçe maandelijks op de rekening van de trainer moet overschrijven.

Als Coucke en co de 48-jarige Cocu écht willen, zullen ze dus met een beter voorstel op de proppen moeten komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Moet Anderlecht álles uit de kast halen om Cocu binnen te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV  I  Fenerbahçe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024