‘Indrukwekkende verlanglijst uitgelekt: Real haalt deze 5 (!) sterren binnen’

‘Indrukwekkende verlanglijst uitgelekt: Real haalt deze 5 (!) sterren binnen’
Woensdag 26 december 2018 - 17:33   I   door Redactie

Real Madrid is van plan om tijdens de eerstvolgende transferperiodes fors te investeren in nieuwe spelersmateriaal. Voorzitter Florentino Perez en de andere bestuursleden hebben alvast een verlanglijstje samengesteld.

Het gaat om een indrukwekkend verlanglijstje, waar Don Balon beslag op kon leggen. Zo wil Real Madrid 5 sterspelers naar Santiago Bernabéu halen. En het zijn niet de minsten…

Zo zien ze bij Real in Neymar of Kylian Mbappé (beiden PSG) de gedroomde opvolger voor Cristiano Ronaldo. Over Eden Hazard wordt met geen woord gerept. Hij zou niet bovenaan op het wenslijstje van de Madrileense grootmacht staan.

180 miljoen voor Kane

Om de positie diep in de spits in te vullen, heeft De Koninklijke zijn oog laten vallen op Harry Kane. Hij zou wel 180 miljoen euro moeten kosten. Verder staan ook Adrien Rabiot (PSG) en David Alaba (Bayern München) op het indrukwekkende verlanglijstje.

Tot slot speurt Real ook naar een spelmaker. Voor die positie zijn Christian Eriksen (Tottenham) en Frenkie de Jong (Ajax). En centraal in de verdediging wil Perez Matthijs de Ligt (Ajax) of Milan Skriniar (Internazionale) in huis halen.

Poll: Denk jij dat Real Madrid deze spelers in huis kan halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham  I  Ajax  I  PSG  I  Bayern München

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024