Duidelijkheid over vreemde situatie van Leander Dendoncker

Duidelijkheid over vreemde situatie van Leander Dendoncker
Zaterdag 29 december 2018 - 20:55   I   door Redactie

Het gaat van kwaad naar erger met Leander Dendoncker. Onze landgenoot ruilde vorige zomer RSC Anderlecht voor Wolverhampton, maar daar komt hij maar niet aan spelen toe. Nu werd Dendoncker zelfs niet opgenomen in de wedstrijdselectie, terwijl jonkie Max Kilman verrassend op de bank zit.

Of Dendoncker met een blessure sukkelt is niet duidelijk, maar het valt de fans van Wolves wel meer en meer op dat de van Anderlecht overgekomen middenvelder maar niet in de ploeg geraakt.

Zij gaan er dan ook al van uit dat Dendoncker in januari andere oorden gaat opzoeken. Wie weet keert hij wel terug naar de Jupiler Pro League.

Update 29/12 20:

Nuno Espirito Santo, de trainer van Wolverhampton, heeft voor meer duidelijkheid omtrent de situatie van Dendoncker gezorgd. “Leander heeft zich ondertussen aangepast aan het ritme, maar tot op heden hebben we nog niet het juiste moment gevonden om hem te brengen”, aldus de Portugees.

Nuno wilde niet op de geruchten rond Dendoncker ingaan, maar lijkt wel nog op de Belg te rekenen. “Dat hij nog niet heeft gespeeld, wil niet zeggen dat we niet in Leander geloven of op niet op hem rekenen.”

"Op de speculaties ga ik niet in"

“Op de speculaties ga ik niet in. Ik heb geen vat op wat de pers schrijft. Moet ik daar dan op reageren? Ik geloof in al mijn spelers. Voor het overige trek ik me weinig aan", besloot de trainer.

Poll: Moet Dendoncker in januari naar een andere club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Wolverhampton

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024