'Messi onderneemt actie en kondigt vertrek bij Barcelona aan'

'Messi onderneemt actie en kondigt vertrek bij Barcelona aan'
Vrijdag 28 december 2018 - 15:04   I   door Redactie

Is Lionel Messi aan zijn laatste maanden bij FC Barcelona bezig? Het is best mogelijk. Volgens de laatste geruchten zou de Argentijnse balvirtuoos het op zijn heupen krijgen van het bestuur van zijn huidige club.

Don Balon meldt Messi en de Barça-top op dit moment lijnrecht tegenover elkaar staan. Messi heeft een lijstje met interessante spelers doorgespeeld aan de voorzitter, maar die krijgt de wensen van Messi maar niet verkocht aan de andere bestuursleden.

Zo zou Messi van mening zijn dat Barcelona Krzysztof Piatek (Genoa) moet halen, zodat zijn maatje Luis Suarez eerste spits blijft. Het bestuur daarentegen voelt veel meer voor een absolute topsits als Harry Kane (Tottenham). Messi begrijpt er niets van, en zou zelfs van plan zijn om actie te ondernemen.

Messi dreigt met vertrek

Om Barcelona zwaar onder druk te zetten, zou hij binnen de club zelfs zijn vertrek aangekondigd hebben. Als Messi niet krijgt wat hij wil, zou hij Barça na afloop van dit seizoen willen verlaten. Oh ja, ook dit nog: Messi wil er naast Piatek ook nog zijn goede vriend Neymar bij. Benieuwd of Barcelona overstag gaat.

Poll: Denk jij dat Messi Barcelona na dit seizoen zal verlaten?

TAGS  I  Barcelona  I  Genoa  I  Tottenham  I  Ajax  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024