'Naast Cocu zijn ook deze 4 Belgische trainers in beeld bij Anderlecht'

'Naast Cocu zijn ook deze 4 Belgische trainers in beeld bij Anderlecht'
Zondag 30 december 2018 - 08:00   I   door Redactie

In het ideale scenario dat Marc Coucke voor ogen heeft, wordt Phillip Cocu de nieuwe trainer van RSC Anderlecht. De Nederlander, eerder dit seizoen ontslagen bij Fenerbahçe, is dé topkandidaat om Hein Vanhaezebrouck op te volgen. Maar wat als ook Cocu zijn neus optrekt voor een avontuur in het Constant Vanden Stockstadion?

Ook op dat scenari zijn ze bij paars-wit voorbereid. Als het uiteindelijk toch niet Cocu zou worden, dan komt de Deen Kasper Hjulmand (Nordsjaelland) opnieuw in beeld. En er zijn ook nog de Belgische pistes.

Zo zijn er momenteel nog steeds vier Belgische trainers in beeld bij Anderlecht: Enzo Scifo, Frank Vercauteren, Francky Dury (Zulte Waregem) en Felice Mazzu (Charleroi). Vooral de eerste twee zouden serieuze opties zijn.

Durft Coucke coach bij reeksgenoot te halen?

Het aantrekken van die twee laatste coaches ligt moeilijk, omdat zij nog elders onder contract liggen. Als voorzitter van de Pro League zou Coucke zich niet populair maken als hij een T1 bij een reeksgenoot gaat halen. Al wil het niet zeggen dat die pistes volledig uitgesloten zijn.

Poll: Wie moet volgens jou de nieuwe T1 van Anderlecht worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  PSV  I  Fenerbahçe  I  Charleroi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024