Zwaar aangeslagen Vreven reageert voor het eerst na ontslag

Zwaar aangeslagen Vreven reageert voor het eerst na ontslag
Zaterdag 29 oktober 2016 - 08:30   I   door Redactie

Stijn Vreven heeft in Het Laatste Nieuws gereageerd op zijn ontslag. Hij werd door Waasland-Beveren aan de deur gezet. Een beslissing die hard aankomt.

"Het is de eerste keer dat dit me overkomt, maar ik heb er vrede mee", aldus Vreven. "Want ik heb er álles aan gedaan. Ik werkte 18 uur per dag. Meer kon niet. De voorzitter wist wat ik deed en hoe. Hij was van alles op de hoogte, woonde zelfs wedstrijdbesprekingen bij. Ik denk trouwens niet dat het een beslissing van hem is. Het is wat het is, in het voetbal is er geen krediet."

"Ik heb allicht veel fouten gemaakt", gaat hij verder. "Je kan over alles discussiëren, maar ik heb wel keihard gewerkt. Ik kan hier met opgeheven hoofd buiten wandelen, sta honderd procent achter alles wat ik hier gedaan heb. Misschien komt er nu een betere coach die wel alles wint. Dat kan, hé. Ik hoop uit de grond van m'n hart dat de club een schokeffect krijgt. Dat ze hier de juiste keuze maken. Ik ben zondag de eerste supporter van Waasland-Beveren. Dat meen ik."

Vreven is niet van plan om meteen weer aan de slag te gaan. "Ik heb rust nodig. Dit hakt erin, hoor", zucht hij. "Ik ga een week slapen nu. Daar heb ik écht nood aan. Ik slaap al weken vier uur per nacht. (krijgt een krop in de keel) Dat hoort erbij, ik heb daar geen problemen mee. Ik hou een positief gevoel over aan m'n doortocht in eerste klasse. Absoluut. Eens mijn batterijen weer opgeladen zijn, zet ik mezelf in de wachtkamer. Vroeg of laat komt er weer een mooie club met een uitdaging. Dan ga ik weer 18 uur per dag aan de slag. Maar nu even niet."

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Stijn Vreven

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024