Transfermarkt LIVE: Edmilson terug naar JPL, toptransfer voor Benavente en Messi?

Transfermarkt LIVE: Edmilson terug naar JPL, toptransfer voor Benavente en Messi?
Maandag 31 december 2018 - 16:00   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw zijn deuren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antwerp zou geïnteresseerd zijn in Edmilson Junior. Het droomt van een samenwerking met de ex-speler van Standard, maar het moet nog blijken of dat een realistische droom is.

*Cyriel Dessers zit op een zijspoor bij FC Utrecht. Het is niet uitgesloten dat hij in januari naar een Belgische (top)club verhuist.

*De steenrijke Chinese investeerders achter Internazionale zouden van plan zijn om een monsterbod uit te brengen op Lionel Messi.

*Cristian Benavente staat helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Anderlecht.

*Hans Vanaken is niet van plan om Club Brugge tijdens de winterstop te verlaten. Hij blijft zeker tot het einde van het seizoen bij blauw-zwart. Wesley Moraes wil dan wel weer weg in januari.

*KRC Genk ligt in polspositie om Casper De Norre weg te halen bij STVV. De andere Belgische topclubs lijken te laat te komen.

*AA Gent bereikte een akkoord met Thomas Kaminski en KV Kortrijk. Een transfer lijkt nu nog slechts een kwestie van tijd.

*Anderlecht wil in januari afscheid nemen van 11 spelers: Obradovic, Milic, Vranjes, Appiah, Sowah, Adzic, Abazaj, Dauda, Musona, Morioka en Delcroix

Poll: Zal Anderlecht al deze overbodige spelers kunnen slijten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024