AA Gent neemt definitieve beslissing over Thomas Kaminski

AA Gent neemt definitieve beslissing over Thomas Kaminski
Maandag 07 januari 2019 - 16:57   I   door Redactie

De transfer van Thomas Kaminski staat op de helling. De 26-jarige doelman zou KV Kortrijk normaliter inruilen voor een avontuur bij AA Gent, maar bestaan nu plots twijfels over.

Tijdens de keuring merkten de artsen van Gent een probleem op bij Kaminski. De doelman zou met een letsel aan de voetzool sukkelen, waardoor zijn sprongkracht niet optimaal is. Een probleem voor een keeper.

Bij Gent geldt een nultolerantiebeleid wat betreft blessures bij potentiële aanwinsten en dus is het lang niet zeker of Kaminski wel naar de Ghelamco Arena zal verhuizen. Er zou eerstdaags nog een oplossing uit de bus kunnen komen, maar zeker is dat niet.

Butez als alternatief?

Kaminski is verrast. De doelman meent dat hij volledig fit is, iets wat recente testen bij gereputeerde artsen ook zouden aantonen. Mocht Kaminski niet de nieuwe doelman van Gent worden, is de kans reëel dat De Buffalo's hun pijlen richten op Moeskroen-doelman Jean Butez.

Update 7/1 - 16:57

AA Gent heeft uiteindelijk beslist om Kaminski toch aan te trekken. De Buffalo's lieten zaterdag en zondag bijkomend onderzoek uitvoeren door een aantal specialisten. De resultaten waren positief en dus gaat de deal met Kortrijk toch door.

Poll: Moet Gent Kaminski alsnog nemen?

TAGS  I  AA Gent  I  Moeskroen  I  KV Kortrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024