'Hassane Bandé tekent mogelijk bij deze Belgische topclub'

'Hassane Bandé tekent mogelijk bij deze Belgische topclub'
Zaterdag 05 januari 2019 - 11:20   I   door Redactie

Kent u Hassane Bandé nog? De aanvaller uit Burkina Faso maakte vorig seizoen indruk bij KV Mechelen, wat hem prompt een transfer naar Ajax opleverde. De voorbije maanden lag de 20-jarige Bandé in de lappenmand, maar nu ziet hij eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

In 2019 wil Bandé bewijzen dat hij goed genoeg is om te slagen bij Ajax. De wil is alvast groot, want hij is lang out geweest na een blessure die hij opliep tijdens een oefenduel tegen Anderlecht.

“We speelden vriendschappelijk tegen Anderlecht. Na tien minuten al pakte Dauda uit met die onnodige tackle. Hij wou de bal wel spelen, maar kwam te laat. Ik heb hem nadien nooit meer gehoord", vertelt Bandé in Het Nieuwsblad.

"Ik kreeg een bericht van Verschueren"

"Wel kreeg ik vorige maand plots een bericht van de sportief directeur van Anderlecht (toen nog Michaël Verschueren, nvdr.). Hij had naar Ajax gemaild om te vragen hoe het met me was. Très gentil", benadrukt Bandé.

Volgens Het Nieuwsblad zou die move van Verschueren Anderlecht nog goed kunnen uitkomen. Volgens de krant is het immers mogelijk dat Bandé bij paars-wit tekent. Anderlecht zou de speler kunnen huren van Ajax.

Poll: Zou Bandé een versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Ajax  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024