Transfermarkt LIVE: Club stuurt speler weg, toptransfer voor Kompany én Carrasco?

Transfermarkt LIVE: Club stuurt speler weg, toptransfer voor Kompany én Carrasco?
Zaterdag 05 januari 2019 - 23:33   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht zou Fred Rutten willen aanstellen als tussenpaus en volgende zomer Phillip Cocu in huis halen als nieuwe trainer.

*Liverpool en Manchester United azen op Gareth Bale, maar die wil ook volgend seizoen bij Real Madrid spelen.

*Manchester United heeft nu zijn zinnen gezet op… Yannick Carrasco.

*Manchester City wil het contract van Vincent Kompany verlengen, maar Barcelona heeft de Rode Duivel nog niet opgegeven.

*José Mourinho heeft een aanbieding van Benfica gekregen. Of de Portugees zin heeft in een terugkeer naar eigen land, moet nog blijken.

*AS Roma blijft aan Leander Dendoncker snuffelen. Het zou 15 miljoen euro moeten betalen voor de speler van Wolverhampton.

*AA Gent en Liverpool gaan onderhandelen over een vervroegde stopzetting van het huurcontract van Taiwo Awoniyi.

*Niet alleen Standard en Anderlecht, maar ook Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Firmin Mubele van Toulouse.

*Antwerp broedt op een grote transfer in januari. Sterke man Luciano D’Onofrio zou na Mbokani en Refaelov opnieuw een grote naam naar de Bosuil willen halen.

*Bojan Nastic (AZ) en Ibrahima Seck (Zulte Waregem) zullen KRC Genk verlaten. Als het van Philippe Clement afhangt, blijft Marcus Ingvartsen wel bij de club.

*Tom De Sutter vertrok samen met KV Oostende op winterstage, maar een contract bij de Kustploeg heeft hij nog niet.

*De kans is groot dat Frank Arnesen Anderlecht snel aan een grote transfer helpt. Dankzij zijn uitgebreide netwerk beschikt hij over goede contacten met tal van topclubs.

*Fred Rutten is uit het niets de nieuwe topkandidaat om T1 bij Anderlecht te worden. Martin Jol kom niet.

*Manchester City en Vincent Kompany gaan onderhandelen over een nieuw contract. Wellicht speelt de Belg ook volgend seizoen nog bij City.

*Club Brugge werkt aan een oplossing voor Ivan Tomecak. Hij moet in januari weg.

*AA Gent probeert dan weer af te geraken van Frank Andrijasevic en Renato Neto. Beiden hebben geen toekomst meer bij Gent.

*Thomas Kaminski is nog niet van Gent. Tijdens de medische keuring bleek dat de doelman met een probleem aan de voetzool sukkelt. De transfer staat op de helling.

*FC Barcelona zou Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong (beiden Ajax), Adrien Rabiot (PSG), Benjamin Pavard (Stuttgart) en Jean-Clair Todibo (Toulouse) naar Camp Nou willen halen.

Poll: Wie gaat in januari de beste zaken doen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024