KV Oostende neemt definitieve beslissing over Tom De Sutter

KV Oostende neemt definitieve beslissing over Tom De Sutter
Donderdag 10 januari 2019 - 10:32   I   door Redactie

Tom De Sutter traint al een tijdje mee bij KV Oostende. Hij kreeg van de West-Vlaamse club een kans om zijn conditie op te bouwen en te tonen dat hij goed genoeg is om een contract in de wacht te slepen.

De 33-jarige targetspits liet de voorbije weken een goede en gretige indruk na, maar tot nader order tekende hij nog steeds niet bij Oostende.

De Sutter vertrok mee met KVO op winterstage, maar hij moet geduld hebben. Pas als Oostende één van zijn huidige spitsen verkoopt, krijgt de ex-speler van onder meer Club Brugge en Anderlecht een contract.

En dat maakt dat De Sutter zich momenteel in een érg vreemde situatie bevindt. In het slechtste geval is het immers mogelijk dat hij eind januari toch niet bij Oostende terechtkan.

Update 10/1 - 10:32

Eindelijk duidelijkheid voor De Sutter: KV Oostende gaat de spits een contract geven. Dat bevestigt technisch directeur Hugo Broos in Het Nieuwsblad. "Tom maakte veel vorderingen op fysiek vlak. We geven hem dus zijn contract tot het einde van het seizoen", aldus Broos.

"Er moet ook geen andere spits meer weg om financieel ruimte te maken voor Tom, maar dan zijn we wel met vier aanvallers. Ja, ik weet dat Guri nog maar één keer scoorde, maar geef hem wat tijd. Als je er in Albanië 27 op een jaar maakt,weet je wat scoren is."

Poll: Is De Sutter nog goed genoeg voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024