'Tielemans en Carrasco verhuizen in januari samen naar deze topclub'

'Tielemans en Carrasco verhuizen in januari samen naar deze topclub'
Maandag 07 januari 2019 - 09:00   I   door Redactie

De transfermarkt opende een kleine week geleden de deuren en voorlopig is het nog wachten op écht grote deals. Mogelijk zetten Youri Tielemans en Yannick Carrasco de carrousel wel in gang.

In de Italiaanse media is men er immers zeker van dat de twee Rode Duivels een transfer gaan realiseren. Ze zouden samen naar het ambitieuze AC Milan verhuizen. De Rossoneri zouden de laatste hand leggen aan de komst van Tielemans en Carrasco.

Milan hoopte zich in eerste instantie te versterken met Cesc Fabregas, maar die lijkt Chelsea in te ruilen voor AS Monaco. Dat opent dan weer perspectieven voor Milan, dat in het prinsdom Tielemans wil wegplukken. Hoeveel Monaco voor de Belg vraagt, is nog niet geweten.

Carrasco wil terug naar Europa

Carrasco zou dan weer een transferverzoek hebben ingediend bij Dalian Yifang. Hij wil terugkeren naar Europa. Niet Manchester United, maar dus wel Milan zou in polepositie liggen om de ex-speler van Atlético Madrid binnen te rijven. In principe zal Milan heel binnenkort dus uitpakken met een Belgische dubbelslag.

Poll: Is AC Milan een goede club voor Tielemans en Carrasco?

TAGS  I  Monaco  I  Dalian Yifang  I  AC Milan  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024