3 absolute topclubs melden zich bij Juventus: '100 miljoen voor Dybala'

3 absolute topclubs melden zich bij Juventus: '100 miljoen voor Dybala'
Maandag 07 januari 2019 - 18:00   I   door Redactie

Paulo Dybala is mogelijk aan zijn laatste weken/maanden bezig bij Juventus. De 25-jarige Argentijn is na de komst van Cristiano Ronaldo minder belangrijk geworden in Turijn en de clubleiding van Juve zou niet eens weigerachtig staan tegenover een uitgaande transfer.

Tuttosport onthult dat drie Europese grootmachten zich bij Juventus hebben gemeld om het over een transfer van Dybala te hebben. Het gaat om Bayern München, Paris Saint-Germain en Manchester City. De Oude Dame heeft de vraag naar de beschikbaarheid van Dybala van tafel geveegd, maar zou toch bereid zijn om de aanvaller te verkopen.

Als er in de zomer een bod van (meer dan) 100 miljoen euro binnenloopt, zal Juventus serieus overwegen om Dybala te laten gaan. Bij Juve zouden ze de miljoenen die Dybala kan opleveren willen gebruiken om zich op andere posities te versterken.

Teleurstellend in Serie A

Dat Dybala sinds de komst van Ronaldo minder belangrijk is geworden in het geheel van Massimiliano Allegri, speelt uiteraard een rol in de denkwijze van Juventus. Dit seizoen wist Dybala in de Serie A nog maar twee keer te scoren in zeventien wedstrijden. In de Champions League daarentegen was hij goed voor vijf goals in vijf matchen.

Poll: Voor welke club moet Dybala kiezen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester City  I  Paris Saint-Germain  I  Bayern München

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024