'Manchester United en Barcelona onderhandelen over speler van 143 miljoen'

'Manchester United en Barcelona onderhandelen over speler van 143 miljoen'
Maandag 07 januari 2019 - 20:49   I   door Redactie

De transferperiode is ondertussen een weekje open, maar op spraakmakende deals is het vooralsnog wachten. Daar zouden Manchester United en FC Barcelona héél binnenkort wel eens verandering in kunnen brengen.

Volges Caught Offside zijn Manchester United en Barcelona immers aan het onderhandelen over een knaltransfer. De Engelse recordkampioen zou niemand minder dan Philippe Coutinho (26) terug naar de Premier League willen halen.

Barcelona legde een jaar geleden nog 143 miljoen euro op tafel om Coutinho weg te halen bij Liverpool. De Braziliaan werd met veel tromgeroffel naar Camp Nou getransfereerd, maar kon tot dusver de hoge verwachtingen niet inlossen.

City, Chelsea en PSG informeren

Coutinho presteert wisselvallig en bij Barça zouden ze niet eens weigerachtig staan tegenover een vertrek van de middenvelder. Manchester City, Chelsea en Paris Saint-Germain zouden reeds geïnformeerd hebben, maar het zou Manchester United zijn dat over de beste papieren beschikt om Coutinho in te lijven.

Als Coutinho daadwerkelijk voor een verhuis naar Old Trafford kiest, zal hij er de fluitconcerten van de Liverpool-fans moeten bijnemen. Een gewezen Liverpool-speler die voor Manchester United kiest, dat ligt immers heel gevoelig op Anfield Road. 

Poll: Zou Coutinho bij Manchester United passen?

TAGS  I  Manchester United  I  Barcelona  I  Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024