Mignolet trapt tegen schenen van Courtois: “Misschien is het wel zo”

Mignolet trapt tegen schenen van Courtois: “Misschien is het wel zo”
Maandag 07 januari 2019 - 21:45   I   door Redactie

Simon Mignolet speelt bij Liverpool al een tijdje tweede viool. De Rode Duivel was vorig seizoen al reservedoelman achter Loris Karius, nu moet hij nieuwkomer Alisson Becker voor zich dulden.

Mignolet wilde aanvankelijk vertrekken bij Liverpool, maar Jürgen Klopp hield een vertrek van de Belgische goalie tegen. Ook in januari mag Mignolet niet weg en daar heeft hij zich bij neergelegd.

In de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton mocht Mignolet toch nog eens keepen. Achteraf reageerde hij professioneel. “Natuurlijk is het niet makkelijk, zeker mentaal niet. Het is niet iets waar je bewust voor kiest, maar de ploeg doet het op dit moment zo goed, ik probeer gewoon zo goed mogelijk te helpen”, tekende Sporza op uit de mond van onze landgenoot.

“Alisson is misschien wel de beste ter wereld”

“Ik kom achter Alisson in de pikorde. Hij is dan ook een heel goede doelman, bij de top 5 in de wereld, misschien zelfs wel de beste ter wereld”, meent Mignolet. “Daarom kan ik het aanvaarden en begrijpen. We werken beiden heel hard. Ik kan van hem leren, maar hij ook van mij.”

Een opmerkelijke uitspraak van Mignolet, die Alisson dus hoger lijkt in te schatten dan Thibaut Courtois, zijn concurrent bij de Rode Duivels. De sluitpost van Real Madrid zal het graag horen…

Poll: Wie is de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Liverpool  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  STVV  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024