Transfermarkt LIVE: Anderlecht vindt topspits, AA Gent mikt op erg ambitieuze transfer

Transfermarkt LIVE: Anderlecht vindt topspits, AA Gent mikt op erg ambitieuze transfer
Dinsdag 08 januari 2019 - 23:30   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Leander Dendoncker (Wolverhampton) wordt opnieuw aan AC Milan gelinkt.

*Anderlecht wil Vincent Janssen huren van Tottenham. Janssen zou niet weigerachtig staan tegenover een verhuis naar Anderlecht.

*Dieumerci Ndongala (KRC Genk) geniet de belangstelling van Galatasaray en Fenerbahçe.

*Anderlecht en AA Gent hebben zich gemeld voor Rick Karsdorp. AS Roma is bereid om de Nederlandse rechtsback uit te lenen.

*Terwijl Carrasco wellicht vertrekt uit China gaat Moussa Dembélé er naartoe. De middenvelder van Tottenham tekent allicht een contract bij Beijing Sinobo Guoan.

*Yannick Carrasco zou niet naar AC Milan verhuizen. De flankaanvaller zou dicht bij een contract bij Arsenal staan.

*De verlanglijst van Anderlecht mag er zijn: Vincent Janssen, Ibrahim Afellay, Jeffrey Bruma en Jürgen Locadia genieten de belangstelling van RSCA.

*Waasland-Beveren licht de aankoopoptie in het contract van Davy Roef. WB betaalt 750.000 euro aan Anderlecht voor de doelman.

*AA Gent huurt Alexander Sörloth tot het einde van het seizoen van Crystal Palace. Coach Jess Thorup wilde de aanvaller er heel graag bij.

Poll: Zal Anderlecht versterkt uit de wintermercato komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024