‘Deze Belgische topclub ligt in polspositie voor Edmilson Junior’

‘Deze Belgische topclub ligt in polspositie voor Edmilson Junior’
Zaterdag 12 januari 2019 - 12:07   I   door Redactie

Edmilson Junior speelt nog maar sinds vorige zomer in Qatar, maar het is goed mogelijk dat de Braziliaanse Belg deze maand al terugkeert naar de Jupiler Pro League. Zijn werkgever, Al Duhail, is alleszins bereid om te verkopen.

Het Nieuwsblad meldt dat Al Duhail de voorwaarden heeft vastgelegd voor een vertrek van Edmilson. Anderlecht, Antwerp en AA Gent zouden geïnteresseerd zijn, al zou de ex-speler van Standard wel wat aan de dure kant zijn voor de Belgische (top)clubs.

Naast de drie ploegen uit de Jupiler Pro League, ligt ook Brighton & Hove Albion op vinkenslag. De Engelse middenmoter zou eveneens wat zien in een samenwerking met Edmilson. Over Club Brugge, dat eerder al in verband werd gebracht met de winger, staat er voorlopig niets te lezen.

Update 10/1 - 21:30

Geïnteresseerde clubs zullen sowieso diep in de buidel moeten tasten als ze Edmilson willen inlijven. Al Duhail wil winst maken op de Braziliaanse Belg, die het enkele maanden geleden zelf nog voor 5,5 miljoen euro wegplukte bij Standard.

Anderlecht, Gent en Antwerp weten dus meteen waar ze aan toe zijn. Als Al Duhail zijn vraagprijs niet laat zakken en Edmilson niet per se terug naar de Jupiler Pro League wil, lijkt hij geen spek voor de bek van de Belgische clubs te zijn. Brighton & Hove Albion beschikt op dit moment dan ook over betere papieren om de winger binnen te halen.

Anderlecht in polepositie

Update 12/1 - 12:07

Anderlecht lijkt op dit moment in polepositie te liggen om Edmilson Junior terug naar België te halen. Het is alleszins de enige Belgische club die voldoende miljoenen wil en kan vrijmaken voor de komst van de winger. Antwerp en Gent zijn niet van plan om zich blauw te betalen aan Edmilson, die ongetwijfeld ook een hoog loon zal eisen.

Poll: Denk jij dat Edmilson deze maand zal terugkeren naar de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard  I  Brighton & Hove Albion

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024