Transfermarkt LIVE: Edmilson terug naar JPL, Pozuelo naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Edmilson terug naar JPL, Pozuelo naar Anderlecht?
Woensdag 09 januari 2019 - 23:35   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Krasnodar wilde 5,5 miljoen euro betalen voor Christian Luyindama, maar Standard heeft het bod afgewezen.

*KV Kortrijk hoopt Aboubakary Koita weg te halen bij AA Gent. Yves Vanderhaeghe kent de beloftevolle winger nog van zijn periode in de Arteveldestad.

*Taiwo Awoniyi maakt wellicht het seizoen vol bij Moeskroen. Liverpool zal de spits, die bij Gent niet kon aarden, opnieuw verhuren aan de Henegouwse club.

*Michael Verschueren benadrukt dat Anderlecht nog geen contact heeft gehad met AS Roma om het over een eventuele transfer van Rick Karsdorp te hebben.

*AS Roma zou van plan zijn om 12 miljoen euro op tafel te leggen voor Ruslan Malinovskyi. Hij zou na het seizoen de overstap naar de Serie A kunnen maken.

*Niet alleen Anderlecht, maar ook Club Brugge heeft een oogje op Jurgen Locadia. De spits is momenteel actief bij Brighton & Hove Albion. Je komt er in dit artikel alles over te weten.

*Bayern München heeft de transfer van Benjamin Pavard afgerond. Hij maakt volgende zomer de overstap van Stuttgart en kost 35 miljoen euro.

*Barcelona zou op het punt staan om Frenkie de Jong weg te halen bij Ajax. De 21-jarige Nederlander zou ten laatste dit weekend voorgesteld worden. Kostprijs: 75 miljoen euro.

*Al Duhail is bereid om Edmilson Junior alweer te verkopen. Anderlecht, Antwerp en AA Gent zijn geïnteresseerd, maar mogelijk is de Braziliaanse Belg te duur voor hen. Brighton & Hove Albion maakt daarom meer kans om Edmilson in te lijven. In dit artikel kom je er meer over te weten.

*Anderlecht zou van plan zijn om de opstapclausule in het contract van Alejandro Pozuelo - die bedraagt 8 miljoen euro - te activeren. Je leest er hier meer over.

*Franse media melden dat Radja Nainggolan gaat overstappen naar PSG.

*Anderlecht drukt door voor Rick Karsdorp, overbodig bij AS Roma.

*Alexander Sorloth stond ook hoog op het verlanglijstje van Club Brugge, maar de spits opteerde voor een overstap naar AA Gent.

Poll: Naar welke Belgische club zie jij Edmilson verhuizen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024