"Philippe Clement gaat terugkeren naar Club Brugge"

Woensdag 09 januari 2019 - 14:42   I   door Redactie

Philippe Clement is ondertussen anderhalf jaar bezig als hoofdcoach. Hij maakte indruk bij Waasland-Beveren en daar plukte KRC Genk de gewezen verdediger al na een half seizoen weg. Met Genk staat Clement momenteel op kop in de Jupiler Pro League, vóór Club Brugge.

Volgens Hugo Broos, tegenwoordig sportief directeur bij KV Oostende, bestaat er geen twijfel over dat Clement op een dag hoofdtrainer zal zijn bij Club Brugge. Dat Clement vorig seizoen geen kans kreeg van het blauw-zwarte bestuur, vindt Broos ergens normaal.

"Het zou voor Philippe niet makkelijk geweest zijn om daar meteen over te nemen. Michel Preud'homme is een coach die er enorm bovenop zit. Als je dan jaren assistent geweest bent van Michel, is het geen cadeau om meteen in zijn voetsporen te treden", vertelt Broos in Het Laatste Nieuws.

"Hij keert ooit terug naar Club"

"Niets belet dat Philippe ooit nog als trainer terugkeert naar Brugge. Je kan moeilijk de carrière van een trainer voorspellen, maar Clement heeft bewezen dat hij de kwaliteiten heeft om een topclub te coachen. Met wat hij intussen heeft opgebouwd, zie ik hem ooit nog wel terugkeren naar Club", besluit Broos.

Poll: Denk jij dat Clement snel zal terugkeren naar Club Brugge?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024