Conflict bij Club Brugge: 'Zíj twijfelen aan de capaciteiten van Leko'

Conflict bij Club Brugge: 'Zíj twijfelen aan de capaciteiten van Leko'
Woensdag 09 januari 2019 - 19:41   I   door Redactie

Is Ivan Leko aan zijn laatste maanden als trainer van Club Brugge bezig? Het is goed mogelijk. Het contract van Kroatische trainer loopt aan het einde van het seizoen af en vooralsnog tekende hij nog niet bij.

Dat is evenwel niet alles. Volgens Sport/Voetbalmagazine wordt er in het Jan Breydelstadion ook getwijfeld aan Leko en zijn manier van werken. Opmerkelijk. Zeker als je weet dat hij Club Brugge in zijn eerste seizoen bij de club meteen naar de titel wist te leiden.

Binnen de ploeg zou er nog wat twijfel bestaan over de capaciteiten van Leko, zo meldt het weekblad. "Soms hoor je nog wel eens dat de titel van vorig seizoen ook voor een stuk steunde op het werk van Preud’homme, meer nog dan op de wijzigingen die Leko aanbracht. Een theorie die weinig steek houdt als je het Brugse spel tactisch ontleedt, maar die toch zijn voorstanders heeft."

Als ook het bestuur die mening effectief is toegedaan, ziet het er niet zo goed uit voor Leko. Wellicht zal blauw-zwart dan op zoek gaan naar een nieuwe trainer.

Poll: Geloof jij in de capaciteiten van Leko als trainer?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024