Bom ontploft bij Genk: ‘Na Pozuelo wil ook deze smaakmaker direct weg’

Bom ontploft bij Genk: ‘Na Pozuelo wil ook deze smaakmaker direct weg’
Donderdag 10 januari 2019 - 09:29   I   door Redactie

Het is dezer dagen onrustig bij KRC Genk. Erg onrustig zelfs. Vlak voor de winterstop maakten ze zich in de Luminus Arena nog sterk dat ze in januari geen enkele sterkhouder zouden verkopen, maar die mening moeten ze mogelijk herzien.

Er wordt dezer dagen niet alleen aan de mouw van draaischijf Alejandro Pozuelo getrokken, maar ook Dieumerci Ndongala kan de vruchten van een sterke heenronde plukken. Het Laatste Nieuws meldt dat de Turkse topclub Fenerbahçe zich deze maand nog wil versterken met de Congolese sneltrein van KRC Genk.

"De Turkse topclub verkeert in acuut degradatiegevaar en ziet in Ndongala een versterking. In de entourage van de speler valt te horen dat hij een overstap naar Turkije wel zou zien zitten. De lonen bij de Turkse topclubs liggen natuurlijk een pak hoger dan bij de Belgische", schrijft de krant.

Genk wil Ndongala houden

Anders dan bij Pozuelo, heeft Genk in het dossier van Ndongala meer in de pap te brokken. Als de Limburgers het been stijf houden, kunnen ze een transfer voorkomen. Ndongala heeft in zijn overeenkomst met Genk immers geen vastgelegde afkoopsom staan. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Ndongala deze maand zal vertrekken bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Fenerbahçe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024