Transfermarkt LIVE: Transfer bij Club en RSCA, Pozuelo weg bij Genk?

Transfermarkt LIVE: Transfer bij Club en RSCA, Pozuelo weg bij Genk?
Donderdag 10 januari 2019 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Konstantinos Laifis voelt zich klaar om een stap hogerop te zetten. De verdediger lijkt Standard ten laatste volgende zomer te verlaten.

*Club Brugge gaat deze maand drie inkomende transfers realiseren. Het wil snel een centrale verdediger en een extra spits aanwerven en speurt verder ook nog naar een flankspeler.

*Een club uit het Midden-Oosten zou zich bij KRC Genk gemeld hebben voor Alejandro Pozuelo. De club is bereid om de afkoopclausule van 8 miljoen in het contract van Pozuelo te activeren en de speler zelf zou Genk willen verlaten.

*Ook Dieumerci Ndongala kan en wil weg bij Genk. Fenerbahçe biedt de winger een veel hoger loon.

*De terugkeer van Kara Mbodj naar Anderlecht heeft gevolgen voor Ognjen Vranjes. Hij mag andere oorden opzoeken.

*Borussia Dortmund drukt door voor Thorgan Hazard. Het wil 42 miljoen euro spenderen aan de Rode Duivel.

*KV Oostende gaat Tom De Sutter een contract voorschotelen.

*Italiaanse media melden dat Aaron Ramsey, na dit seizoen einde contract bij Arsenal, voor Juventus gaat kiezen.

*Chelsea heeft Alvaro Morata aangeboden bij Atletico Madrid en Barcelona. Sevilla, Bayern München, Borussia Dortmund, PSG, AS Roma en AC Milan houden de situatie van de 26-jarige Spanjaard in de gaten.

*Michy Batshuayi is op weg naar Londen. West Ham en Crystal Palace willen de Chelsea-spits, die bij Valencia werd uitgekotst en zo snel mogelijk weg moet, huren. De Rode Duivel zou zich wel moeten herpakken, want bij Valencia beweren ze dat Batsman te zwaar staat.

Poll: Gaat Batshuayi het nog maken aan de absolute top?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024