Vanaken doet verrassende uitspraken over Anderlecht

Vanaken doet verrassende uitspraken over Anderlecht
Donderdag 10 januari 2019 - 15:07   I   door Redactie

Ivan Leko stoomt in Qatar zijn troepen klaar voor de tweede helft van het seizoen. Hans Vanaken, dé draaischijf van Club Brugge, blikt bij Sporza alvast even vooruit naar de allesbeslissende maanden van het huidige seizoen.

"Voor het einde van de reguliere competitie voorbij Genk geraken zal waarschijnlijk moeilijk zijn, maar we moeten met onszelf bezig zijn", vertelt Vanaken. "Als de afstand zoals nu blijft tot aan de play-offs, dan is er niet te veel aan de hand. We willen natuurlijk graag dichter komen, maar de punten worden gehalveerd en dan begint het echte werk."

"Anderlecht niet afschrijven"

Hoewel Anderlecht een belabberd seizoen doormaakt, schrijft Vanaken de concurrent uit Brussel nog niet af. Ietwat verrassend, of is het uit beleefdheid? "Anderlecht? Met hen moet je altijd rekening houden. Standard kon vorig jaar met zo'n achterstand bijna de titel pakken en je mag zeker een ploeg als Anderlecht nooit afschrijven."

"Ze hebben een nieuwe trainer", gaat Vanaken verder. "Je weet niet wat dat zal geven. Het kan dat ze ineens een goeie reeks neerzetten en er weer bij zijn. Dat is afwachten."

Poll: Doet Anderlecht nog mee voor de titel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024