Lombaerts doet ophefmakende uitspraken over Verheyen

Lombaerts doet ophefmakende uitspraken over Verheyen
Vrijdag 11 januari 2019 - 08:32   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts heeft enkele opvallende uitspraken gedaan over Gert Verheyen. Zo zijn z'n trainingsmethodes uitermate goed.

“Als je speelt, klikt het altijd beter, hè. Kijk, ik vind Verheyen een goeie coach. Ik had al veel toptrainers (Advocaat, Lucescu, Villas-Boas, nvdr.), maar de trainingen van Verheyen zijn gevarieerder dan die van hen", zegt Lombaerts in Het Nieuwsblad. "Wellicht verliep onze relatie stroef door zaken die zich boven zijn hoofd afspeelden. Dat zorgde voor spanning.”

Het bestuur van KVO zei dat Lombaerts beter niet zou spelen. "Ja? Op den duur vroeg ik me af wat ik verkeerd deed. Was ik echt versleten, kon ik het niet meer? Zulke vragen nemen dan de bovenhand. Op training gaf ik nochtans alles en nooit trapte ik na uit frustratie of zo. Zo ben ik niet. Het is raar, maar hoe meer het einde van mijn carrière nadert, hoe meer ik geniet van het voetbal. Als jonge voetballer dacht ik wel eens: Die intensiteit hou ik niet vol tot mijn 35ste. Maar nu besef ik hoe mooi deze job is. Carpe diem.”

Sarcasme

Tegen Eupen zette Verheyen Lombaerts nochtans uit de selectie. “Oké, carpe diem lukt de ene dag beter dan de andere. Wie mij kent, weet dat ik soms sarcastische opmerkingen maak, maar het was niet persoonlijk bedoeld. Dat ik me toch soms ergerde, bewees net mijn drive. Ik kwam niet naar Oostende om uit te bollen, hè. Anders was ik wel nog een jaar bij Zenit gebleven, waar ik voor het dubbele voetbalde.”

Poll: Wordt Verheyen een topcoach?

TAGS  I  KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024