Ex zwijgt niet meer over Ronaldo en doet boekje open: "Die man is een psychopaat"

Ex zwijgt niet meer over Ronaldo en doet boekje open:
Vrijdag 11 januari 2019 - 13:02   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo blijft schitteren op het veld, ook bij Juventus. Naast het veld ligt de Portugees onder vuur. Hij wordt beschuldigd van verkrachting en een ex neemt hem zwaar op de korrel.

Jasmine Lennard wil de vrouwen die hem beschuldigen van verkrachting bijstaan. "Ik heb hen aangeboden hen bij te staan inzake de verkrachtingszaak van Ronaldo. Ik heb informatie waarvan ik geloof dat het voordelig kan uitpakken", vertelt ze.

"Er is niets in het leven dat ik meer haat dan pestkoppen. Mensen die hun positie of macht misbruiken en andere mensen pesten die niet de capaciteit of de mogelijkheid hebben om zichzelf te verdedigen."

"Niemand weet hoe hij écht is. Als men maar enig idee had, zou men versteld staan. Ik leun niet meer achterover om toe te kijken hoe hij PR-teams, advocaten en onderzoekers Mayorga (de Amerikaanse vrouw die verkracht zou zijn door Ronaldo, nvdr.) pesten, kwellen, stalken en onderdrukken. Ik ga alles doen om haar te helpen. 'NEE' betekent 'NEE'. 'STOP' betekent 'STOP'."

"Als je een seksuele handeling voortzet terwijl een vrouw schreeuwt dat je moet stoppen, dan ben je een verkrachter en een monster. Het boeit me niets dat je goed tegen een bal aan kan trappen of dat je bijvoorbeeld goed een liedje kan zingen."

"Ik heb honderden berichten over hoe hij zijn vrouwen psychologisch heeft gepest en nog steeds pest. Hij vertelde mij bijvoorbeeld dat als ik iemand anders ging zien of het huis verliet, hij mij zou laten kidnappen en mijn lichaam in stukjes zou hakken. Ja, ik heb bewijs voor alles wat ik zeg. Hij is een psychopaat."

Poll: Geloof jij haar beschuldigingen?

TAGS  I  Jasmine Lennard  I  Juventus  I  v24

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024