'Deschacht verhuist mogelijk naar deze Belgische eersteklasser'

'Deschacht verhuist mogelijk naar deze Belgische eersteklasser'
Zaterdag 12 januari 2019 - 09:02   I   door Redactie

Olivier Deschacht is ondertussen 37 jaar oud, maar aan stoppen denkt de ervaren rot niet. De verdediger van Sporting Lokeren is - net als Timmy Simons - bang voor het jaar te weinig. En wie weet is hij binnenkort wel bij een andere eersteklasser actief.

Hoofdrainer ziet Deschacht zichzelf niet meteen woorden. “Ik ga geen namen noemen, maar ik heb veel mensen verzuurd en gefrustreerd zien worden toen ze hoofdcoach werden. Dat wil ik niet", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik wens wel in het voetbal te blijven, maar ik wil niet te veel verantwoordelijkheid meer. En ik wil ook niet meer beoordeeld worden. Ik heb genoeg kritiek gehad in mijn leven, het is welletjes geweest. Door die kritiek heb ik op mijn 37ste nog altijd het gevoel dat ik me moet bewijzen.”

"Vanderhaeghe helpen? Dat zou me wel liggen, ja"

En dan volgt de vraag of zijn goede vriend Yves Vanderhaeghe hem mag bellen om hem bij te staan bij KV Kortrijk. “Ik durf nog niet zo ver vooruit te kijken, want een blessure van twee maanden kan al het einde betekenen van mijn carrière. Maar dat zou me wel liggen ja, iemand als Yves helpen. Of zo'n rol als Pär Zetterberg nu bij Anderlecht", besluit Deschacht.

Poll: Zal Deschacht volgend seizoen nog actief zijn als speler?

TAGS  I  Anderlecht  I  Lokeren  I  KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024