'Vedette' Van Damme dient Bölöni van antwoord na zware uithaal

'Vedette' Van Damme dient Bölöni van antwoord na zware uithaal
Maandag 14 januari 2019 - 17:29   I   door Redactie

Neen, het was niet goed wat Antwerp vrijdag op de mat legde. In een wedstrijd met vier helften van 30 minuten - om iedereen voldoende tijd te gunnen - ging de oudste club van ons land met 3-1 onderuit. Frappant: de typeploeg van Laszlo Bölöni slikte in het eerste uur de drie tegengoals.

Wie Bölöni ondertussen een beetje kent, weet dat de Roemeen daar niet mee kan leven. Hij haalde achteraf dan ook zwaar uit naar zijn eigen spelers. "De ploeg die we de vedetten kunnen noemen (zij die het eerste uur speelden, nvdr.) is volledig door de mand gevallen", klinkt het keihard in Het Nieuwsblad.

"Kijk, ook al heb je het gemaakt als voetballer, dan nog moet je beseffen dat je geen extra rechten hebt. Je hebt zelfs meer verantwoordelijkheden. Ik praat dan over Bolat, Van Damme, Mbokani, Owusu, Lamkel Zé,… Ze moeten weer op hun plaats gezet worden. Ze moeten hun werk doen waarvoor ze betaald worden.”

Update 14/1 - 17:29

Jelle Van Damme, één van de bekritiseerde spelers, heeft gereageerd op de uitlatingen van Bölöni. "Kritiek mag en is goed. Ik denk dat we er goed mee overweg kunnen. We zijn zelfkritisch genoeg", blijft Van Damme opvallend rustig bij Sporza.

"Maar je hoeft ook niet te stressen. We hebben 10 dagen goed gewerkt. Dat de vedetten het lieten afweten? Ik voel mezelf geen vedette", bijt de verdediger van zich af. "Mijn naam is genoemd, maar dat mag. Ik ben oud en volwassen genoeg om daar mee om te gaan. De coach heeft zijn mening en ik heb mijn mening."

Poll: Heeft Bölöni gelijk?

TAGS  I  Antwerp

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024