Rutten geeft één RSCA-speler al op: "Hij is niet belangrijk voor mij"

Rutten geeft één RSCA-speler al op:
Zaterdag 12 januari 2019 - 13:04   I   door Redactie

Fred Rutten is nog maar enkele dagen aan de slag bij RSC Anderlecht, maar hij lijkt nu al een duidelijke koers te varen. Zo rekent de Nederlandse oefenmeester niet op Ognjen Vranjes.

Vranjes viel voor Nieuwjaar meer op met rode kaarten en zijn fratsen naast het veld, dan met goede prestaties. De Bosniër kwam in opspraak en lijkt geen toekomst bij Anderlecht te hebben.

"Hij zal zich vervelen in zijn bedje, hé"

De winterstage liet Vranjes aan zich voorbijgaan omwille van ziekte. Maar hij heeft wel tijd om actief te zijn op Instagram. “Hij zal zich vervelen in zijn bedje, hé”, aldus Michael Verschueren in Het Nieuwsblad.

“Ik blijf er gevoelloos bij. Alleen is het een cruciale week waarin een nieuwe groep wordt gevormd met de nieuwe coach en Vranjes is er niet. Als dat om medische redenen is, moeten we dat respecteren. Maar het is jammer.”

"Hij is niet belangrijk"

Fred Rutten houdt zich al helemaal niet bezig met Vranjes. "Mensen die er niet zijn, zijn voor mij niet belangrijk", aldus de Nederlander in Het Laatste Nieuws. Het moge duidelijk zijn: Vranjes is - zeker sinds de terugkeer van Kara - niet meer gewenst bij paars-wit.

Poll: Verdient Vranjes nog een kans bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024