Transfermarkt LIVE: Club Brugge ontvangt officieel bod, Pozuelo weg bij Genk?

Transfermarkt LIVE: Club Brugge ontvangt officieel bod, Pozuelo weg bij Genk?
Zondag 13 januari 2019 - 23:30   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge heeft een bod van 4 miljoen euro van Fenerbahçe op Emmanuel Dennis ontvangen. Dat is echter te weinig voor blauw-zwart.

*KRC Genk neemt geen risico. Het aast op Ianis Hagi. De Roemeen moet - nu of volgende zomer - de vervanger van Alejandro Pozuelo worden.

*Georges Leekens is de nieuwe trainer van de Iraanse club Tractor Sazi Tabriz FC. Hij tekende tot het einde van het seizoen.

*Pär Zetterberg benadrukt dat Anderlecht enkel zal toeslaan op de transfermarkt voor spelers die een echte meerwaarde hebben. Anders zal RSCA niet toehappen.

*Racing Genk is volop bezig met de opvolger voor Alejandro Pozuelo. Genk gaat er dus wel vanuit dat hij vertrekt. Is het niet nu dan wel in de winter. Ianis Hagi van Viitorul moet de opvolger van de Spanjaard worden. Genk zou zelfs al onderhandelen met hem.

*De kans is groot dat Anderlecht straks een Nederlandse international aantrekt. Michael Verschueren bevestigde dat er meerdere Nederlanders op de verlanglijst van Anderlecht staan.

*Club Brugge moet vrezen voor een vertrek van Danjuma én Dennis. Voor die laatste is er interesse van onder meer Leverkusen en Mönchengladbach.

*Roos Vormer,de vrouw van Ruud, onthult in Het Laatste Nieuws dat middenvelder van Club Brugge vorige zomer een aanbieding had vanuit Saudi-Arabië. "Maar ik wil hier niet graag weg", zegt ze. Vormer zal dus nergens naartoe gaan.

*Michael Verschueren laat weten dat Alejandro Pozuelo niét op de verlanglijst van Anderlecht staat.

Poll: Denk jij dat Club deze maand een sterkhouder verliest?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024