'Deze 2 Belgische topclubs strijden om Lazar Markovic'

'Deze 2 Belgische topclubs strijden om Lazar Markovic'
Vrijdag 18 januari 2019 - 07:36   I   door Redactie

Speelt Lazar Markovic na de winterstop opnieuw in de Jupiler Pro League? Het is goed mogelijk. Volgens de laatste geruchten zou de Serviër die bij Liverpool op een dood spoor zit opnieuw naar België verhuizen.

Italiaanse media melden dat Anderlecht opnieuw heeft aangeklopt bij Liverpool. Paars-wit zou - net als vorig jaar - Markovic graag een half seizoen huren van The Reds. Of ze bij Liverpool akkoord gaan, moet nog blijken. Na dit seizoen is de speler immers einde contract en kan hij gratis andere oorden opzoeken.

In het verleden was ook Standard geïnteresseerd in Markovic, maar de Luikse club zou deze keer geen actie ondernemen om de flankaanvaller in te lijven. Een terugkeer naar Anderlecht - zeker nu Hein Vanhaezebrouck weg is - is een serieuze optie, mede omdat makelaar Nenad Jestrovic betrokken partij is.

Update 18/1 7:36

Liverpool is Markovic liever kwijt dan rijk en daarom zal de Engelse grootmacht er de komende dagen alles aan doen om de flankaanvaller te verkopen. Markovic heeft geen toekomst meer bij Liverpool, waar hij na dit seizoen einde contract is.

Met Anderlecht en Standard zijn alvast twee Belgische clubs geïnteresseerd om Markovic in huis te halen.

Poll: Zou Markovic een aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Liverpool

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024