'Vincent Janssen wordt mogelijk volgende aanwinst van Anderlecht'

'Vincent Janssen wordt mogelijk volgende aanwinst van Anderlecht'
Woensdag 16 januari 2019 - 16:23   I   door Redactie

Vincent Janssen zou één van de spelers zijn die op het verlanglijstje van Michael Verschueren en Frank Arnesen staat. Zij houden enkele Nederlandse internationals in de gaten en krijgen nu alleszins een boost in de jacht op Janssen.

Mauricio Pochettino, de hoofdtrainer van Tottenham, heeft zondag duidelijk gemaakt dat Janssen niet in zijn plannen past. De Nederlandse goaltjesdief is opnieuw fit, maar hoeft bij zijn huidige werkgever dus niet op speelminuten te rekenen.

The Spurs zouden Janssen liefst deze maand nog naar een andere club zien verhuizen - al dan niet definitief. Uitsekende nieuws voor Anderlecht, dat dus een boost krijgt in de jacht op de 24-jarige spits.

Update 16/1 - 16:23

Nu het er steeds meern aar uitziet dat Anderlecht Ivan Santini alweer gaat verkopen, komt Janssen nadrukkelijk in beeld bij paars-wit. Het bestuur van Anderlecht zou alvast bij Tottenham hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de Nederlandse spits.

Bij The Spurs heeft Janssen geen toekomst meer. Zelfs nu topschutter Harry Kane geblesseerd is, zitten er geen speelminuten in voor de ex-speler van AZ Alkmaar. Mogelijk biedt Anderlecht hem straks een uitweg, al dan niet via een definitieve transfer.

Poll: Zou jij Janssen graag bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024