'Enkel deze Belgische topclub is een optie voor Edmilson Junior'

'Enkel deze Belgische topclub is een optie voor Edmilson Junior'
Vrijdag 18 januari 2019 - 17:30   I   door Redactie

Edmilson Junior speelt nog maar sinds vorige zomer bij Al Duhail, maar de kans is groot dat de vleugelaanvaller deze maand opnieuw andere oorden opzoekt. Een terugkeer naar België is niet uitgesloten, maar één ploeg uit de Jupiler Pro League haakte ondertussen wel al af in de felle strijd om de ex-speler van Standard.

AA Gent snuffelde eventjes aan Edmilson, maar voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie beseften al even snel dat de Braziliaanse Belg geen spek voor hun bek is. Ze zullen geen actie ondernemen om de dribbelvaardige winger naar de Ghelamco Arena te halen.

Al Duhail verlangt bij een transfer meer dan de 5,5 miljoen euro die het afgelopen zomer in Edmilson investeerde. Brighton & Hove Albion zou over de beste papieren beschikken om de speler binnen te halen, al liggen ook Anderlecht en Antwerp nog op de loer.

Update 18/1 - 17:30

Net als AA Gent, zal ook Antwerp deze winter niet voluit gaan om Edmilson terug naar België te halen. De Braziliaanse Belg valt te duur uit. Dat wil zeggen dat enkel Anderlecht nog een optie is voor Edmilson, al kan die ook nog rekenen op interesse van Brighton & Hove Albion.

Poll: Zou Edmilson een aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Brighton & Hove Albion  I  Al Duhail  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024