Vader van Pozuelo heeft groot nieuws: "Dit gaat hij beslissen"

Vader van Pozuelo heeft groot nieuws:
Dinsdag 15 januari 2019 - 10:02   I   door Redactie

Alejandro Pozuelo overlegt momenteel met zijn zaakwaarnemers over zijn toekomst. De Spanjaard heeft een riant aanbod van Al-Ahli gekregen en moet daar nu een knoop over doorhakken.

Wat blijkt nu? Vader Antonio Pozuelo (55) heeft het liefst dat zijn zoon blijft en heeft er ook veel vertrouwen in dat hij Genk op dit moment niét zal verlaten. “Ik zie hem het liefst in Genk blijven, ja”, aldus Antonio Pozuelo (55) vanuit Sevilla in Het Nieuwsblad. “En eerlijk gezegd: ik denk ook dat hij zal blijven. De titelstrijd is voor hem een belangrijk argument en hij is gewoon gelukkig in Genk. Beatriz en de kinderen (zoontjes Alvaro en Alejandro Junior, nvdr.), die in Maastricht naar school gaan, hebben het ook naar hun zin."

"Alleen is het zo dat Al-Ahli een exuberant aanbod deed. Dan is het logisch dat je daarover nadenkt en veel overleg pleegt. Saudi-Arabië is geen evident land om te leven, maar het financiële is belangrijk in je carrière, want je kan altijd plots geblesseerd geraken of iets ergs meemaken. Je weet ook niet of een trein als deze nog een tweede keer zal passeren. Maar het ideale zou zijn dat Alejandro dus blijft, Genk aan de titel helpt en nadien nog een mooie transfer maakt. Mijn hart zegt dat het zo zal zijn, maar we wachten af", zegt Antonio.

Poll: is Bij Genk blijven de beste keuze die Pozuelo kan maken?

TAGS  I  KRC Genk  I  Al-Ahli

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024