'Anderlecht helpt KRC Genk ongewild aan topspeler'

'Anderlecht helpt KRC Genk ongewild aan topspeler'
Vrijdag 18 januari 2019 - 10:32   I   door Redactie

Racing Genk moet mogelijk op zoek naar een vervanger voor Alejandro Pozuelo. In die zoektocht is het nu uitgekomen bij een speler, die ook op de verlanglijst van Anderlecht staat.

Hany Mukhtar kende geen grote successen bij Benfica en Salzburg, maar hij is nu actief bij het Deense Bröndby. Daar schittert hij wel opnieuw en Mukhtar wil graag een transfer.

Anderlecht had de nummer tien in zijn zoektocht naar een creatieve spelmaker op de verlanglijst gezet. Nu meldt ook Racing Genk zich voor hem, zo weet Het Nieuwsblad. Dat belooft dus nog een pittige strijd te worden.

Update 18/1 10:32

Het Laatste Nieuws meldt dat Genk al een akkoord had met Mukhtar. De aanvallende middenvelder zou naar België verhuizen, maar toen Pozuelo besliste om te blijven werd de deal afgeblazen. Dat wil niet zeggen dat de transfer van de baan is, want wellicht verhuist Mukhtar komende zomer naar Genk.

"Achter de schermen zijn ze in de Luminus Arena wel al bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. De 23-jarige Duitser Hany Mukhtar van het Deense Brøndby wordt nog steeds intensief gevolgd. Genk had al een persoonlijk akkoord met de nummer tien", staat er in de krant te lezen.

Poll: Voor wie zou hij het best kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Bröndby

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024