Officieel: Alejandro Pozuelo heeft de knoop doorgehakt

Officieel: Alejandro Pozuelo heeft de knoop doorgehakt
Woensdag 16 januari 2019 - 12:05   I   door Redactie

In en rond de Luminus Arena ging het de voorbije dagen over niets anders dan een mogelijk vertrek van Alejandro Pozuelo. RSC Anderlecht en Al-Ahli wilden de spelmaker inlijven en vooral een verhuis naar die laatste club leek in de maak. Ondertussen heeft Pozuelo de knoop doorgehakt.

"Alejandro Pozuelo blijft Racing Genk trouw. Zo goed als zeker toch. Dat was de teneur die gisteravond in en rond de Luminus Arena hing. Waren de signalen eerder deze week nog vooral negatief, dan waren die gisteren vooral positief", zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Pozuelo heeft een ietwat verrassende beslissing genomen en zal niet vertrekken, maar wellicht wel zijn contract bij Genk verlengen. "Vandaag zitten Pozuelo en de club een laatste keer samen, nadien volgt de officiële beslissing. In de Luminus Arena wordt aangenomen dat hij zijn handtekening onder een verbeterd contract zet en vol voor de titel gaat met Genk", besluit de krant.

Update 17/1 - 12:05

Er is witte rook. KRC Genk liet via zijn officiële kanalen weten dat Pozuelo in de Luminus Arena blijft. Minstens tot het einde van dit seizoen zal de competitieleider op zijn kapitein kunnen rekenen.

Poll: Maakt Pozuelo de juiste keuze?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Al-Ahli

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024