Arnesen helpt Anderlecht aan eerste toptransfer

Arnesen helpt Anderlecht aan eerste toptransfer
Woensdag 16 januari 2019 - 17:48   I   door Redactie

RSC Anderlecht is naarstig op zoek naar versterking. Paars-wit mikt in eerste instantie op een spelmaker. In dat opzicht voert het momenteel onderhandelingen met Sturm Graz en Peter Zulj (25).

"Sportieve baas Michael Verschueren voert verregaande onderhandelingen met Sturm Graz over Peter Zulj. De Oostenrijkse international ontbrak gisteren alvast op training bij Sturm Graz, "om geïnteresseerde clubs te bezoeken". Empoli wilde hem, Fulham ook, maar Zulj zat naar verluidt in... Brussel", schrijft Het Laatste Nieuws.

Een deal is er nog niet, maar de kans is groot dat Zulje de eerste échte winteraanwinst van Anderlecht wordt. "De gesprekken lopen nog - zowel met de nummer tien als Sturm Graz - maar de verwachting is dat Zulj eerstdaags zijn medische testen aflegt bij Anderlecht. Mocht de deal rondkomen, dan haalt RSCA de beste speler van Oostenrijk binnen, dit seizoen vijf goals en vier assists in 23 wedstrijden" meldt de krant nog.

4 miljoen?

Hoeveel Zulj kost, zal nog moeten blijken. In Oostenrijk hebben ze het over minstens 4 miljoen euro. Een bedrag dat Anderlecht bereid is om neer te tellen. "Hij heeft techniek, is fysiek sterk, schuwt het verdedigende werk niet en laat anderen beter spelen. Een topper", zegt Richard Niederbacher, Oostenrijker en ex-speler van Waregem.

Update 17/1 - 17:48

De transfer is volledig rond. Via zijn officiële kanalen heeft Anderlecht de komst van Zulj aangekondigd. De spelmaker tekent voor 3,5 jaar.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sturm Graz

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024