Regelen Club Brugge en Standard transfer? "Hij zou de perfecte aanwinst zijn"

Regelen Club Brugge en Standard transfer?
Woensdag 16 januari 2019 - 09:30   I   door Redactie

Standard is niet van plan om tijdens deze transferperiode gekke dingen te doen. Toch is ex-speler Nico Claesen van mening dat De Rouches wel wat versterking kunnen gebruiken. En dan vooral in het aanvallende compartiment.

“Ik blijf erbij dat ze in het aanvallende compartiment nog iets kunnen gebruiken: een diepe spits. Orlando Sa is sinds zijn terugkeer uit China zichzelf niet meer. Op training overtuigt hij nog steeds niet. Emond werkt heel hard en scoort geregeld. Hem kun je niets verwijten, maar buiten hem is er op dit moment alleen Sa, die niet klaar is”, aldus Claesen in Het Nieuwsblad

Hij ziet zelfs meteen een uitstekende aanwinst voor Standard. “Als ik zo vrij mag zijn om iemand voor te stellen: Lois Openda van Club Brugge. Hij is ex-speler van Standard. Het perfecte type om erin te zetten wanneer je 1-0 voorstaat en op de counter kunt speculeren. Al moet die jongen zich ook met die rol willen verzoenen natuurlijk.”

Wil Club meewerken?

Of Club Brugge gauw zal meewerken aan een vertrek van Openda, is nog maar de vraag. Bij blauw-zwart zijn ze zich bewust van het potentieel van hun beloftevolle aanvaller en hebben ze er zelf plannen mee.

Poll: Zie jij Openda snel naar Standard verhuizen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024