Club Brugge kondigt 3 belangrijke transfers aan

Club Brugge kondigt 3 belangrijke transfers aan
Woensdag 16 januari 2019 - 10:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge leveren ze al enkele jaren goed werk. Blauw-zwart is nog steeds in de running om voor de derde keer in vier jaar tijd met de Belgische landstitel aan de haal te gaan. Daar heeft het dan wel zijn sterkhouders voor nodig.

Eén probleem: de voorbije dagen en weken nam de interesse in spelers als Wesley Moraes, Arnaut Danjuma en Hans Vanaken alleen maar toe. Wesley en Danjuma dreigen Club zelfs sneller dan verwacht te verlaten.

Al zal voorzitter Bart Verhaeghe daar eigenhandig een stokje voor steken. Hij liet op de nieuwjaarsreceptie van Club Brugge weten dat er geen enkele sterkhouder vertrekt in januari.

"Beste transfers zullen onze geblesseerden zijn"

"Het is absoluut onze bedoeling onze ploeg bij mekaar te houden. De beste transfers zullen onze geblesseerden zijn die terugkeren: Mitrovic, Peres, Vlietinck, Danjuma en Vossen zouden allemaal fit moeten zijn tegen de play-offs", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Club-preses. Danjuma, Vossen en Mitrovic zouden straks dus de 3 belangrijkste wintertransfers van blauw-zwart moeten worden.

Poll: Heeft Club Brugge nog versterking van buitenaf nodig?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024