'Deze Belgische topclub informeert naar Laurent Depoitre'

'Deze Belgische topclub informeert naar Laurent Depoitre'
Woensdag 16 januari 2019 - 18:23   I   door Redactie

Laurent Depoitre staat op dit moment nog steeds onder contract bij Huddersfield, maar het is niet uitgesloten dat de Belgische spits er aan zijn laatste weken of maanden bezig is. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League zou namelijk een optie zijn voor Depoitre.

Club Brugge zou wel wat zien in een samenwerking met de 30-jarige targetman die enkele jaren geleden furore maakte bij AA Gent. Bij blauw-zwart zien ze in Depoitre een geknipte opvolger voor Wesley Moraes.

De Braziliaanse aanvaller zit met een vertrek in zijn hoofd. Ten laatste na afloop van het huidige seizoen zal hij de deur in het Jan Breydelstadion achter zicht dichttrekken en andere oorden opzoeken.

Club Brugge informeert

Volgens enkele Engelse bronnen al hebben aangeklopt bij de entourage van Depoitre om te informeren naar de transfervoorwaarden. De aanvaller ligt nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Huddersfield, al heeft de club wel eenzijdige optie om de overeenkomst met één jaar te verlengen.

De toekomst van Depoitre gaat hand in hand met die van Huddersfield, dat momenteel allerlaatste is in de Premier League.  Overigens is onze landgenoot geen vaste waarde bij Huddersfield. Hij verscheen er dit seizoen in negen competitiewedstrijden aan de aftrap, maar kon nog niet scoren.

Poll: Zou Depoitre een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Huddersfield  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024