Marc Degryse haalt uit naar Mehdi Carcela

Marc Degryse haalt uit naar Mehdi Carcela
Donderdag 17 januari 2019 - 14:05   I   door Redactie

Mehdi Carcela eindigde tweede in de eindstand van de Gouden Schoen. De middenvelder van Standard blonk echter vooral uit in afwezigheid.

Marc Degryse is hard in zijn analyse voor Carcela. "Winnaar Hans Vanaken wordt nu beloond voor het harde werk van de voorbije vijf tot zes jaar, voor mij is hij even mooi als mens als als voetballer", zegt de analist in Het Laatste Nieuws.

"Net daar schiet Mehdi Carcela als nummer twee tekort. In de eerste stemronde leverde hij geweldige prestaties, waarmee hij Standard naar bekerwinst en play-off 1 leidde en ze nog bijna kampioen maakte ook. Mehdi heeft het aan zichzelf te wijten dat hij in de tweede ronde niet meer op niveau speelde."

"De gedrevenheid van Hans Vanaken mis ik bij Carcela. Hij ziet wel wat er gebeurt. En als het niet gebeurt, is dat ook geen ramp. Het is een beetje een losbol en daardoor komt hij tekort tegenover Vanaken. Hans is op alle gebieden een voorbeeld voor de jeugd, Carcela is dat alleen in het creatieve aspect van het voetbal."

Poll: Heeft Carcela jou ontgoocheld door niet op het gala aanwezig te zijn?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024