Bayat gaat opnieuw (top)transfer regelen bij Anderlecht

Bayat gaat opnieuw (top)transfer regelen bij Anderlecht
Vrijdag 18 januari 2019 - 11:40   I   door Redactie

Mogi Bayat zat een tijdje in de cel op verdenking van onder meer het witwassen van geld. Ondertussen is de spelersmakelaar opnieuw vrij én alweer actief in de voetbalwereld. Zo trad Bayat op als tussenpersoon bij de terugkeer van Kara Mbodj naar Anderlecht.

Hoewel Anderlecht geen zaken wil doen met Bayat, benadrukte het onlangs dat het in het geval van Kara niet anders kon omdat Nantes met de makelaar wilde werken. En Bayat zal binnenkort nog een (top)transfer regelen bij Anderlecht, dat staat nu al vast.

Adrien Trebel is immers niet van plan om Bayat te laten vallen. "Voor mij blijft Mogi Bayat mijn ­manager. Net als voor Sven Kums en anderen. Ik respecteer uiteraard dat Anderlecht geen zaken meer met hem wenst te doen, maar als ik hier ooit een transfer maak, zal die geregeld worden door Bayat", aldus Trebel in Het Nieuwsblad.

Inspanning doen

"De directie weet dat en iedereen zal dan een inspanning moeten doen. Alleen is dat nu niet aan de orde. Ik keer Bayat de rug niet toe, neen. Nooit zal ik vergeten wat Mogi op een correcte manier voor mij heeft gedaan. De dag nadat hij vrijkwam, zijn we meteen samen gaan eten", besluit de middenvelder.

Poll: Begrijp jij dat Bayat opnieuw transfer mag regelen?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024