'KRC Genk ziet serieus bod van 10 miljoen binnenlopen op smaakmaker'

'KRC Genk ziet serieus bod van 10 miljoen binnenlopen op smaakmaker'
Woensdag 30 januari 2019 - 08:00   I   door Redactie

Voor KRC Genk mag de transferperiode zo snel mogelijk achter de rug zijn. De transferbeslommeringen eisen hun tol, dat was eerder nog maar eens duidelijk toen Alejandro Pozuelo een voorstel van Al-Ahli uit Saudi-Arabië kreeg.

Pozuelo besliste om te blijven, maar nu wordt er aan de mouw van een andere sterkhouder getrokken. The Daily Mail meldt dat Southampton zijn zinnen heeft gezet op Joakim Maehle.

The Saints spelen wellicht nog tijdens deze transferperiode Cédric Soares kwijt en daarom zijn ze op zoek naar een vervanger. De onderhandelingen met Genk zouden zelfs al aan de gang zijn, want Southampton zou Maehle nog deze maand in huis willen halen.

De Norre als vervanger

Voor Genk zou het vertrek van Maehle een enorme aderlating zijn. De 21-jarige Deen is al een heel seizoen een vaste waarde. Met Casper De Norre anticipeerde Genk al op een eventueel vertrek van Maehle, maar het blijft afwachten hoe snel de van STVV overgekomen back zich aanpast aan zijn nieuwe club.

Update 30/01 - 08:00

Het Laatste Nieuws meldt dat Southampton doordrukt om Maehle in huis te halen. De Engelsen willen na het vertrek van Cédric koste wat het kost een nieuwe rechtsachter binnenhalen. Southampton gaat een bod van 11 miljoen euro uitbrengen op de back. Of Genk dat bod zal aanvaarden, is nog niet duidelijk.

Poll: Moet Genk Maehle laten gaan als het juiste bedrag geboden wordt?

TAGS  I  STVV  I  KRC Genk  I  Southampton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024