'De Bruyne en Hazard spelen volgend seizoen samen bij deze club'

'De Bruyne en Hazard spelen volgend seizoen samen bij deze club'
Zaterdag 19 januari 2019 - 09:02   I   door Redactie

Kevin De Bruyne schittert voorlopig nog bij Manchester City, terwijl Eden Hazard de grote vedette is bij Chelsea. Daar zou volgend seizoen verandering in kunnen komen. De twee Rode Duivels zouden wel eens naar dezelfde club kunnen verhuizen.

Hazard wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Hoewel nu ook FC Barcelona zich in de strijd om Hazard heeft gemengd, zou Real nog steeds een streepje voor hebben op zijn eeuwige rivaal.

De Koninklijke aast op Hazard en wil van de Chelsea-speler zijn nieuwe grote ster maken. Daar blijft het evenwel niet bij, want Real-voorzitter Florentino Perez zou volgens Spaanse media nu ook zijn pijlen richten op Kevin De Bruyne.

De Bruyne krijgt voorkeur op Eriksen

Perez is op zoek naar een creatief brein dat de lijnen kan uitzetten op het middenveld. Luka Modric vertrekt na dit seizoen meer dan waarschijnlijk en moet dus vervangen worden. Eerder was Christian Eriksen (Tottenham) al in beeld, maar bij het Real-bestuur zouden ze meer voelen voor de komst van De Bruyne.

Volgens Don Balon en Diario Gol zal Real er straks alles aan doen om de twee Belgen in te lijven. Perez moet en zal ze naar Madrid halen. Als alles volgens plan verloopt spelen De Bruyne en Hazard volgend seizoen dus samen met Thibaut Courtois bij Real Madrid.

Poll: Zou jij De Bruyne en Hazard graag bij Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Chelsea  I  Barcelona  I  Tottenham  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024