Bestuur van Club Brugge schrikt zich rot na uitspraken van Leko

Bestuur van Club Brugge schrikt zich rot na uitspraken van Leko
Zaterdag 19 januari 2019 - 11:40   I   door Redactie

Club Brugge hervat zondag de competitie met een wedstrijd op het veld van Sporting Charleroi. Opmerkelijk: ook na de winterbreak is er nog steeds geen duidelijkheid over trainer Ivan Leko, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt.

In een interview met Het Nieuwsblad doet Leko nogal mysterieus en volgen er opmerkelijke uitspraken over een eventuele contractverlenging. "Woorden schieten te kort om de steun van mijn bestuur te omschrijven. Ten eerste kozen ze mij boven zoveel andere coaches anderhalf jaar geleden. Alleen daarom zal ik heel mijn leven dankbaar zijn", aldus Leko.

"Ten tweede steunden ze mij tweehonderd procent op het moment van de gebeurtenissen in oktober. Misschien ben ik naïef, misschien denk ik te weinig aan wat gaat gebeuren binnen een dag, een week of drie maanden. Maar ik ben hier perfect gelukkig. Ik weet dat er alleen maar goeie dingen kunnen gebeuren.”

(Lees verder onder de foto)

"Misschien had ik vorig jaar een contract van vijf jaar kunnen tekenen"

Dat hij nog geen nieuwe deal ondertekende bij Club, moet toch aan Leko vreten. "Neen, het is een perfecte situatie. De supporters weten dat ik heel loyaal ben. Dat de staf heel ­loyaal is. Ik ben elke dag tweehonderd procent met mijn hart hier. Dit is een enorm grote Europese club. Dat zag je toen we in Qatar met Bayern en PSV waren. Ik ben trots dat ik hier ben.”

“Misschien had ik al vorig jaar een contract van vijf jaar kunnen tekenen. En wat dan? Een trainer is nooit zeker in het voetbal. Het enige dat voor mij telt is dat ik me vandaag goed voel als trainer van Club", gaat de Kroaat verder.

“We praten elke dag. Als het alleen maar gaat over ­cijfers en het contract had ik al 25.000 keer een contract kunnen tekenen. Maar ik ben niet het type dat zomaar een nieuw contract van twee of drie jaar tekent alleen maar om gelukkig te zijn", doet Leko tot slot nog een verrassende uitspraak. Het bestuur van Club Brugge schrikt zich rot na het lezen van dat laatste, dat is zeker.

Poll: Verdient Leko een nieuw contract bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024