Club-voorzitter Verhaeghe zet Anderlecht stevig op zijn plaats

Club-voorzitter Verhaeghe zet Anderlecht stevig op zijn plaats
Zaterdag 19 januari 2019 - 16:06   I   door Redactie

Het gaat al een heel seizoen lang niet goed met RSC Anderlecht. En terwijl moet voorzitter Marc Coucke lijdzaam toekijken hoe bij grote concurrent Club Brugge alles van een leien dakje loopt.

Op het Gala van de Gouden Schoen ging Club Brugge met zowat alle prijzen aan de haal. Een doorn in het oog van Anderlecht, dat niet eens één speler in de top van het eindklassement had staan. Tijdens en na het gala werd duidelijk dat de concurrenten het moeilijk hebben met de dominantie van Club.

"Dat weet ik, en daar moeten we bij Club blij om zijn", zegt voorzitter Bart Verhaeghe in Het Laatste Nieuws. "Da's toch wat we altijd gewild hebben - een topclub in België zijn en een subtopper zijn in Europa? Tuurlijk dat ze geen hoera springen als Club Brugge weer eens iets wint."

"Op Club is de rust er om te geloven dat het kan"

"Allemaal spelen ze tegen ons de match van het jaar en willen ze ons kloppen. Daar gaan wij toch niet ambetant om zijn? 't Is aan ons om te bewijzen dat we de maturiteit hebben om die status waard te zijn. En weet je wat? Op Club is de rust er om te geloven dat 'het' kan", zet Verhaeghe onder meer het nogal turbulente Anderlecht nog stevig op zijn plaats.

Poll: Wie is de beste ploeg van het land?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  v24

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024