'Zaakwaarnemer van Lukaku onderhandelt met deze Europese grootmacht'

'Zaakwaarnemer van Lukaku onderhandelt met deze Europese grootmacht'
Zaterdag 19 januari 2019 - 16:36   I   door Redactie

Romelu Lukaku lijkt aan zijn laatste maanden op Old Trafford bezig. Op dit moment is de Rode Duivel geen vaste waarde in het Manchester United van Ole Gunnar Solskjaer en dat baart Lukaku duidelijk zorgen. Hij geeft zijn zaakwaarnemer dan ook de opdracht gegeven om uit te kijken naar een andere club.

Volgens Don Balon zou de zaakwaarnemer van Big Rom - dat is sinds kort de Italiaan Federico Pastorello - contact opgenomen hebben met... Real Madrid. Pastorello zou Lukaku er aangeboden hebben en Real-voorzitter Florentino Perez zou niet weigerachtig staan tegenover de komst van de spits.

De Koninklijke is immers al een tijdje op zoek naar een nieuwe nummer 9. Karim Benzema mag Real Madrid verlaten en de voorbije maanden circuleerden onder meer de namen van Harry Kane (Tottenham) en Mauro Icardi (Internazionale). Maar nu zou Perez dus zijn pijlen richten op Lukaku.

Lukaku krijgt de voorkeur op Kane

Wat in het voordeel speelt van Lukaku, is zijn prijs. Volgens Don Balon zou Manchester United de Belgische aanvaller laten gaan voor 120 miljoen euro. Ter vergelijking: de komst van Kane zou Real al gauw 200 miljoen kosten. Een verschil van 80 miljoen. En met 80 miljoen kan Perez wel andere dingen doen.

Poll: Zou jij Lukaku graag bij Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Manchester United  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024