'Anderlecht kan Club Brugge aan absolute toptransfer helpen'

'Anderlecht kan Club Brugge aan absolute toptransfer helpen'
Zaterdag 19 januari 2019 - 18:36   I   door Redactie

Ze zullen er alles aan doen om het te voorkomen, maar RSC Anderlecht zou zijn rivaal Club Brugge deze maand nog een toptransfer kunnen helpen. Ongewild, voor alle duidelijkheid.

De voorbije dagen was het al duidelijk dat er Turkse interesse is voor Zakaria Bakkali. In de Turkse pers weten ze nu ook welke club precies op de winger aast. Het gaat om Fenerbahçe. Zij raakten in de Europa League onder de indruk van Bakkali en zouden hem graag willen inlijven.

Anderlecht wil Bakkali niet verkopen, maar Fenerbahçe zou toch van plan zijn om een bod uit te brengen. Als de Turken erin slagen om Bakkali aan te trekken, is dat goed nieuws voor Club Brugge.

Dirar naar Club Brugge?

In dat geval zou Nabil Dirar opnieuw overbodig worden bij Fenerbahçe. De Marokkaan speelde zich tijdens de winterstage in de gratie van zijn huidige werkgever, maar daar zouden ze wel de voorkeur geven aan een samenwerking met Bakkali.

Club Brugge, dat al een tijdje een oogje heeft op Dirar, volgt situatie van dichtbij op. Als Anderlecht Bakkali naar Turkije laat gaan, zou het blauw-zwart zomaar aan een transfer kunnen helpen.

Poll: Denk jij dat Bakkali na de transferperiode nog bij Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Fenerbahçe  I  Club Brugge  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024